МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО
БЛАГОЕВГРАД

Трето място за учениците на ПГМЕТ „ Юрий Гагарин“- гр. Петрич на регионален кръг на националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“

На 16 и 17 март 2023 г. се проведе регионален кръг на Национално състезание  „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“. Домакин на състезанието беше Професионална гимназия по транспорт „ Макгахан“- гр. София. В състезанието участваха 10 отбора от София, Перник, Радомир, Разлог, Сандански, Петрич и Благоевград.

Отборът на ПГМЕТ „ Юрий Гагарин“- гр. Петрич бе представен от учениците от XI  клас – специалност „ Автотранспортна техника“ – Илиян Кузманов, Екрем Асанов и Севинч Кокодев. Техният ръководител – инж. Иван Сугарев, с помощта на инж. Десислава Сугарева и г-н Стефан Янкулов подготвиха отбора както за теоретичната част, така и за практическата, с което изведоха отбора в призовата тройка.

Учениците показаха завидни знания, умения и компетентности и се класираха на трето място отборно и трето място индивидуално за водач на МПС след ПГТ “Макгахан”- София  и ПГТЕ “Хенри Форд- София.

Ръководство

Началник:
Ивайло Златанов
Началник отдел АПФСИО: Красимира Тодорова
Началник отдел ОМДК:
Методи Попов

Местоположение

ул. "Тракия" № 2
гр. Благоевград
п.к 2700
България
Google Карта


За контакти

mail@ruo-blg.bg
073/885273
073/885268
Контакти служители
Работно Време:
от 9.00 до 17.30 часа.

Връзки

Back to top