МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО
БЛАГОЕВГРАД

На 27.10.2022 г., в навечерието на Деня на народните будители, в Регионалното управление на образованието бе открита изложба с творби на учители от област Благоевград под надслов Пробуждане чрез творчество“. В нея взеха участие учители по изобразително изкуство, педагогически специалисти, преподаващи различни учебни предмети по общообразователна подготовка и учители в началния етап.

Целта на изложбата е да се стимулират творческите изяви на педагогическите специалисти чрез предоставяне на възможност за излагане на авторски творби в областта на изобразителното изкуство.

Организирането в Регионалното управление на образованието на сезонни изложби има и друга цел – със своето творчество педагогическите специалисти да пробудят стремежа към изява и на учениците си. На официалното откриване бе отправен апел към учителите творци да поканят своите възпитаници да разгледат изложбата, за да се докоснат и младите хора до красотата на създадено от тях.

Събитието уважиха директори и учители от област Благоевград, представители на медиите и служители от Регионалното управление на образованието – Благоевград.

Ръководство

Началник:
Ивайло Златанов
Началник отдел АПФСИО: Красимира Тодорова
Началник отдел ОМДК:
Методи Попов

Местоположение

ул. "Тракия" № 2
гр. Благоевград
п.к 2700
България
Google Карта


За контакти

mail@ruo-blg.bg
073/885273
073/885268
Контакти служители
Работно Време:
от 9.00 до 17.30 часа.

Връзки

Back to top