МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО
БЛАГОЕВГРАД

ДО

ДИРЕКТОРИТЕ

И УЧИТЕЛИТЕ

ОТ ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД

15 септември – първият учебен ден, който предизвиква трепет и вълнение у малки и големи! Ден на ново начало, на вълнуващи срещи с приятелите и любимите учители в класните стаи.

Уважаеми учители,

Бъдете все така упорити и неуморни при формирането на знаещи и можещи личности, устремени към бъдещето! Вдъхновявайте и напътствайте с безценни съвети Вашите ученици! Бъдете техните вдъхновяващи водачи по пътя на знанието! Желая Ви здраве и духовни сили, за да се борите с ежедневните трудности и да получите заслуженото удовлетворение от добре свършената работа!

Мили първокласници,

Днес Вие прекрачвате за първи път прага на училището – духовното огнище, което ще носите в сърцата си дълги години! Доверете се на Вашите първи учители – верни и всеотдайни спътници, които ще останат незабравими за Вас! Те ще Ви водят по неравния път на знанието, който започва от днес!

Скъпи ученици,

Пред Вас е поредната учебна година, която ще Ви изправи пред нови предизвикателства! Преодолявайте ги и те ще Ви донесат много успехи! Не забравяйте, че изкачвайки успешно стъпалата на знанието, Вие пишете и историята на своето училище! Бъдете здрави и целеустремени!

Уважаеми родители,

Подкрепяйте Вашите деца в моментите на успехи и на изпитания! Бъдете все така отговорни и верни съюзници на учителите в процеса на формирането и изграждането им като личности, в чиито ръце е и бъдещето на България!

От името на екипа на Регионалното управление на образованието – Благоевград, приветствам всички с началото на учебната 2022-2023 година!

Честит празник и на добър час!

ИВАЙЛО ЗЛАТАНОВ,

Началник на Регионалното управление на образованието – Благоевград

Ръководство

Началник:
Ивайло Златанов
Началник отдел АПФСИО: Красимира Тодорова
Началник отдел ОМДК:
Методи Попов

Местоположение

ул. "Тракия" № 2
гр. Благоевград
п.к 2700
България
Google Карта


За контакти

mail@ruo-blg.bg
073/885273
073/885268
Контакти служители
Работно Време:
от 9.00 до 17.30 часа.

Връзки

Back to top