МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО
БЛАГОЕВГРАД

Национално състезание „Най-добър млад фризьор и гримьор“ 2023 г. с домакин ПГТЛП „Гоце Делчев“ – гр. Благоевград

В периода 05 – 07.04.2023 г. в Благоевград се проведе Национално състезание „Най-добър млад фризьор и гримьор“ 2023 г. с домакин ПГТЛП „Гоце Делчев“ – гр. Благоевград. Училището с удоволствие прие домакинството, като прояви висок професионализъм и усет към всеки детайл при организация на събитието. Директорът на гимназията благодари на Министерство на образованието и науката за избора и доверието.

На 05.04.2023 г. бе проведена техническа конференция, където учениците и техните ръководители от цяла България, имаха възможността да задават своите уточняващи въпроси и да получат отговори. Изказани са благодарности и към г-жа Фани Тодорова, главен експерт в дирекция „Професионално образование и обучение“ при МОН за подкрепата при реализацията на състезанието. В журито участваха най-добрите фризьори: г-н Тодор Тошев, г-н Руско Русев, г-н Васил Михайлов, г-н Николай Бранков и гримьори в лицата на страхотните г-жа Мери Пигова, г-жа Ивета Стефанова и г-жа Оля Тодорова.

На 06.04.2023 г. е официално открито състезанието. За подкрепа на участниците и техните ръководители специални гости на откриването бяха г-н Илко Стоянов – Кмет на Община Благоевград, г-н Ивайло Златанов – Началник РУО – Благоевград и инж. Антоанета Николова – Старши експерт по професионалното образование и обучение към РУО – Благоевград. Всички подчертаха важността на фризьорския занаят и подкрепата за професионалното образование като цяло.

Страхотните деца от танцов ансамбъл „Пиринска китка“ с ръководител Васил Георгиев повишиха градуса на настроението с изпълнение на прекрасни народни танци.

Домакинът г-жа Димитрова Иванова – директор на ПГТЛП-Благоевград даде официален старт на състезанието. Тя пожела на всички здраве, висок професионализъм и максимално да затруднят журито при поставяне на оценките! Забавлявайте се и успех на всички!

За всички участници бяха подготвени голям брой изненади, които успяхме зарадваха най-добрите фризьори и гримьори. Това се случи на тържествена гала вечеря в хотел Монте Кристо в Благоевград.

 

Ръководство

Началник:
Ивайло Златанов
Началник отдел АПФСИО: Красимира Тодорова
Началник отдел ОМДК:
Методи Попов

Местоположение

ул. "Тракия" № 2
гр. Благоевград
п.к 2700
България
Google Карта


За контакти

mail@ruo-blg.bg
073/885273
073/885268
Контакти служители
Работно Време:
от 9.00 до 17.30 часа.

Връзки

Back to top